ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътНовиниСпортСпортен Пловдив

Здравко Димитров: Правителството допълнително дава средства за ремонта на 5 училищни салона

Това обяви кметът в коментар за отпуснатите 37 млн. лв. за спортна инфраструктура от МС

Правителството отпусна средства за ремонт на спортните салони на 5 училища, освен 37-те милиона лева за изграждане на общинска спортна инфрастрктура. Това съобщи кметът на Пловдив Здравко Димитров, след като стана ясна новината от заседанието на Министерски съвет днес.

Припомняме, че по-рано премиерът Бойко Борисов обяви, че МСняма да купува нов малък правителствен самолет. Вместо това предвидените 50 млн. лв. ще бъдат дадени за спортни обекти в страната. Допълнително с 25 млн. лв. ще се направят физкултурни салони на 50 училища, които учат над 30 000 деца.

„Благодаря лично на премиера Бойко Борисов за отношението му към Пловдив, благодаря и на финансовия министър Владислав Горанов“, подчерта кметът.

По думите му това е изключително добра новина за пловдивския спорт и за неговото развитие. Как ще бъдат разпределени средствата, предстои да се решава.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Зикито е толкова тъп и некадърен, че и с пари наготово нищо няма да направи. Сега ще се опита да крадне и ще омота всичко. Феновете да не бързат да се радват. Парите няма да отидат при отборите.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина